Cafè Latino

295грн.

LP, Comp, Mixed | Italy | 1992 | (4+/2)

Wishlist
Артикул: 1751365m4s2 Категорії: , Позначок: , , , , , ,

Опис

Tracklist
A1 Cafè Latino
A2 Oyo Como Va
A3 Guantanamera
A4 Tea For Two Cha Cha
A5 Ritmo Latino
A6 A Bailar Calypso
A7 Patricia
A8 Tequila
A9 Matilda
B1 La Cosa Loca
B2 El Coco Loco
B3 Ran Kan Kan
B4 Mambo N.5
B5 Mambo Latino
B6 La Colegiala

Додаткова інформація

Исполнитель

Various

Название альбома

''Cafè Latino''

Лейбл

Café Latino. Café Latino

Количество пластинок

1

Страна

Italy

Дата релиза

1990s

Состояние пластинки

4+

Состояние обложки

2